Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet in je ‘’eendje’’

De juiste vragen stellen, luisteren en
samenwerken zijn de belangrijkste skills
naar de toekomst toe. Volg onze journey.

Onze journey

Skillz-Up is opgericht omdat we geloven dat we een beweging in gang te zetten hebben. Een beweging van WAT je bent
naar WIE je bent.

BBQ -> juni 2020
Eerste bespreking
BBQ

 

Erik & Michiel komen bij elkaar om hun ideeën over een ‘’nieuwe beweging’’ te bespreken. 

Geloven in dat we meer onbevooroordeeld naar professionals kijken.
WIE ben je in plaats van WAT

De start van het ontwikkelen van een scan, die kijkt naar mensen hun skills en voorkeurstijlen.

 

september 2020
Keep growing
Keep growing

 

 

 

 

 

Plannen werden verder ontwikkeld. Het idee begon te leven en concrete schetsen werden steeds meer werkelijkheid.

november 2020
Skillz-Up founded
Trots

Trots zijn we! Na maandenlang brainstormen, concrete plannen maken en een strakke visie neerzetten is Skillz-Up nu officieel opgericht.

november 2020
Eerste kantoor
Locatie Utrecht

Onze eerste locatie is een feit!

december 2020
1e skillz-up Professional

Onze 1e skillz-up Professional een feit!

april 2021
11 Skillz-Up Professionals
11 Skillz-Up Professionals

We groeien door naar 11 professionals.

mei 2021
Partner Stichting Iedereen Een Meester
Partner Stichting Iedereen Een Meester

Nederland heeft veel mensen met een grote diversiteit aan kennis, talenten en kwaliteiten: Iedereen is Een Meester. 
Hoe zou het zijn als we onderwijs niet alleen overlaten aan de leerkrachten maar de aanwezige kennis en energie in de samenleving meer zouden kunnen inzetten om de leerkrachten te helpen en het in te zetten op de behoeften van kinderen en de scholen? Dan is er voor iedereen een Meester. 

juni 2021
Directie Skillz-Up uitgebreid met Patrick de Boer
Directie Skillz-Up uitgebreid met Patrick de Boer

Patrick de Boer komt bij Skillz-Up

zomer 2021
Keep Growing: blijven ontwikkelen Skillz – Scan
Keep Growing: blijven ontwikkelen Skillz – Scan

100% succesvolle testgroep Skillz-Scan (light) 

september 2021
22 succesvolle skillz-scans
22 succesvolle skillz-scans
oktober 2021
Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet in je eendje
Je moet het zelf doen, maar het hoeft niet in je eendje
november 2021
Kantoor Zwolle het Hopmanshuis
Kantoor Zwolle het Hopmanshuis

Het mooiste kantoor van Zwolle

november 2021
New member : Ynske Bos
Ynske Bos

Data gedreven, mensgericht. Met het groeiende team aan Skillz-Professionals, is er ruimte gekomen voor meer focus op de ontwikkeling van de professionals op hard & soft skills, de doorontwikkeling op data, tools en de mens.

december 2021
28 Skillz-Up Professionals
28 Skillz-Up Professionals

 

januari 2022
Samenwerking UMC Utrecht
Samenwerking UMC Utrecht

 

maart 2022
Partnership Barcelona CHARM EU
Partnership Barcelona CHARM EU

𝙂𝙡𝙤𝙗𝙖𝙡 𝘾𝙝𝙖𝙡𝙡𝙚𝙣𝙜𝙚𝙨 𝙛𝙤𝙧 𝙎𝙪𝙨𝙩𝙖𝙞𝙣𝙖𝙗𝙞𝙡𝙞𝙩𝙮

We're thrilled to be invited by CHARM-EU and be part of Global Challenges for Sustainability at the beautiful Universitat de Barcelona . It’s refreshing to see a group of young professionals contributing to a better world and being able to develop their (soft) skills by being eager, honest and vulnerable

 

april 2022
38 Skillz-Up professionals
38 Skillz-Up professionals
juni 2022
Upscale your Skillz Program start
Upscale your Skillz Program start
juli 2022
Skillz-Scan pro
Skillz-Scan pro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na het opleveren van de Skillz – Scan (light) met focus op jouw voorkeursstijlen, waar krijg jij energie van. Zijn wij met professionals en veel aanvullende kennis & kunde blijven doorontwikkelingen op het unieke niveau per mens op competentie niveau. Dit heeft als resultaat dat wij onbevooroordeeld naar de professional kunnen kijken op competentie niveau met behulp van de Skillz-Scan Pro 

november 2022
1e Podcast #Groeigesprekken
Aflevering 1. Marjolijn GrijnsIn deze aflevering van #Groeigesprekken Marjolijn Grijns. Marjolijn heeft een indrukwekkend CV met topfuncties binnen de Rijksoverheid, maar daar hoeft ze het in deze aflevering niet over te hebben. Er is namelijk iets veel groters dat haar drijft. Er is volgens haar een te grote focus op de norm. Wat moet je allemaal kunnen, wat moet je allemaal halen. Terwijl we in het functioneren van mensen veel meer zouden moeten gaan kijken naar iemands talenten en waar iemand energie van krijgt.
Hier vind je al onze podcasts.

december 2022
5e podcast #Groeigesprekken
Aflevering 5. Simon KuipersIn Groeigesprekken benadrukken we hoe belangrijk het is vanuit je talenten en drijfveren je loopbaan te plannen. Voor Simon was dat makkelijk, hij heeft namelijk van kinds af aan al één grote passie: schaatsen. En die passie bracht hem ver. Zo won Simon samen met Mark Tuitert en Sven Kramer een bronzen medaille op de Spelen van Vancouver in 2010. Simon is dus bij uitstek een voorbeeld van iemand die vanuit zijn talenten en drijfveren zijn loopbaan heeft gevolgd. Hij zou dus moeten weten hoe je de passie in jezelf vindt. In deze aflevering gaan we in gesprek over wat je dan zoal in je loopbaan tegenkomt.

januari 2023
Aflevering 6
Aflevering 6. Arjan ErkelAls spreker motiveert Arjan mensen om voor zichzelf op te komen, te gaan staan voor wat ze belangrijk vinden. En, hij inspireert werkgevers hier ruimte voor te maken, en mogelijkheden aan medewerkers te bieden. Oftewel gunnend leiderschap. Arjan heeft een enorme drive medewerkers en werkgevers in beweging te krijgen op dit thema.

Maar, waar komt die motivatie bij hemzelf eigenlijk vandaan? Daarvoor moeten we terug in de tijd, 20 jaar om precies te zijn. Arjan werkte toen voor Artsen Zonder Grenzen in Dagestan.

Maart 2023
Laatste aflevering in de serie #Groeigesprekken
Aflevering 11. Hans CremerIn dit GroeiGesprek is Hans Cremer aan het woord. Dat begint met zijn verbazing toen hij van het bankwezen de overstap naar het onderwijs maakte. Vanuit die verbazing maakt hij zich als lector aan de HvA hard voor een skills-based benadering van het onderwijs én de arbeidsmarkt. En hij heeft concrete tips, tools en aanbevelingen voor werkgevers én individuen!

april 2023
45 Skillz-Up Professionals
45e collega!
Mei 2023
Uitbereiding van het interne team
Lille van den Hoogen versterkt ons team

Per 1 mei is Lille van den Hoogen gestart als waardevolle aanvulling van ons interne team. Met haar vernieuwende blik, haar mensgerichtheid en haar behoefte aan het realiseren van resultaat zijn we heel blij met haar komst. 

juni 2023-........
Ons eerste boek
Work in progress...

De 11 podcasts zijn gemaakt met het doel om de transformatie die zich momenteel voltrekt in de arbeidsmarkt te vangen. Deze worden uitgewerkt in ons eerste boek. 

0 professionals
0 Skillz Scans
0 samenwerkingspartners
2020
2021
2022
2020
2022
2020
2022

Waarom we dat doen

Skillz-Up is opgericht omdat we geloven dat we een beweging in gang te zetten hebben. Een beweging van WAT je bent naar WIE je bent.

Een verdieping die vaak gezocht wordt als je vastloopt in je werk, team of studie. Vragen als: waar krijg jij energie van? Wat is jouw droombaan? Welke rollen kun je met jouw talenten nog meer invullen zijn vaak moeilijk te beantwoorden. “Jezelf kennen” is namelijk zo eenvoudig nog niet. Aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling zijn niet vanzelfsprekend.

Vaak ligt onze focus op kennis. In het onderwijs, in de studie en tijdens het (in) werken. We hebben het vaak over het wat.

Wij geloven dat dit anders kan en moet. Proactief in plaats van reactief. Preventief in plaats van curatief. Bij Skillz-Up beamen we dat kennis belangrijk is, maar zijn we ervan overtuigd dat je basisvaardigheden bepalen in welke mate deze kennis kan worden verwerkt en toegepast. Wij willen helpen ontdekken waar jouw voorkeuren liggen, waar jij nieuwsgierig naar bent en welke competenties daar dan onder liggen. Zodat je weet waar je energie van krijgt en hoe je die versterkt.

Wij werken samen met

Skillz-Up is opgericht omdat we geloven dat we een beweging in gang te zetten hebben.

Van wat je bent naar wie je bent.

Copyright © Skillz-Up