Voor kandidaten

De arbeidsmarkt is een kennis gedreven instituut waarbij mobiliteit tussen sectoren steeds belangrijker wordt. Of het nou gaat om instroom, ontwikkeling of doorgroeien: flexibiliteit is een vereiste. Hoe vaak lees je in de functieomschrijving niet over noodzakelijke werkervaring of nietszeggende vaardigheden? Wij geloven dat dit anders kan en moet kunnen. Bij Skillz-Up beamen we dat kennis belangrijk is, maar zijn we er van overtuigd dat je basisvaardigheden bepalen in welke mate deze kennis kan worden verwerkt en toegepast.

Ook geloven we in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden die aansluiten bij de huidige tijdsgeest. Bijvoorbeeld Power BI. Klik hier voor ons aanbod op dit vlak.

Meten is matchen

Er is een grote vraag naar talent vanuit de arbeidsmarkt, maar wij willen we af van de betekenis die het woord talent met zich meedraagt. Iedereen heeft namelijk talenten. Het belangrijkste wat wij doen is laten zien waar dat talent precies zit en hoe je dit het beste kunt inzetten. Door de data aan de kant van de werkgever te toetsen zijn we in staat om jouw profiel volledig te laten aansluiten op het team. Zo bouwt Skillz-Up mee aan jouw toekomst.

Carrière boost

Sta je aan de start van je carrière? Dan is goede begeleiding key. Skillz-Up is er voor je. Wij helpen je niet alleen aan een mooie werkomgeving, wij faciliteren jouw groei. Heb je de zoveelste stap in je carrière gemaakt en vraag je je af what’s next? Skillz-Up is er voor je. Doorgroeien kent namelijk geen leeftijd. Skillz-Up werkt volgens een circulair model van in- en uitstroom. Young professionals die hun skills nog aan het ontwikkelen zijn stromen in, professionals die niet binnen de context van hun huidige baan passen stromen uit. Ons human en data-driven aanpak begeleid de starter in werkende leven en biedt de professional een volgende stap in de carrière.

© Skillz-Up 2020 | Joseph Haydnlaan 2a. 3533 AE Utrecht | KVK: 80898459

Website ontwikkelt door The Marketing Twins