Programma's

Onze programma’s zijn zo ingericht dat jij een vliegende start kan maken en jouw skills een boost krijgen. Welk programma past het best bij jou?

Skillz-Up Young Professional

Het Young Professional programma staat in het teken van kennis opdoen. In de eerste twee maanden van dit traject doorloop je het Skillz-Up programma samen met andere young professionals. Reflecteren staat centraal: wie ben ik? Wat zijn mijn competenties? Waar krijg ik energie van? Het is belangrijk dat je jezelf zo goed mogelijk leert kennen.

Skillz-Up Basic Skillz

De Basic Skillz track is gericht op het sterk starten van je loopbaan. In zes maanden tijd doorloop je een programma wat gespecialiseerd is in het versterken van vaardigheden zoals luisteren en vragen, tijdmanagement, krachtig communiceren en omgaan met feedback. De Skillz-app ondersteunt dit programma online met extra materiaal en wekelijkse statistieken.         

Skillz-Up Leadership Skillz

De Leadership Skillz is een track dat gefocust is op jouw persoonlijke leiderschap en hoe je dit kan versterken. Het programma geeft inzicht in jouw leiderschapsstijl en de fase waarin jouw team zich bevindt, en natuurlijk hoe je daar op in kan spelen. De skills die worden getraind zijn gecentreerd rondom coachen en communiceren. Op basis van jouw ambitie en competenties matchen we je vervolgens aan een passende opdracht.

Track Skillz

Reflecteren staat aan de basis van leren: zoals je bij hardlopen je voortgang meet en doelen stelt, doen wij dat voor je persoonlijke ontwikkeling in onze Skillz-app. Door de reflectie eenvoudig en snel vast te leggen krijg je inzicht in patronen waar jij energie van krijgt of juist verliest. Het Track Skillz programma helpt je inzicht te geven in waar je staat met betrekking tot je doelen. Dat is hoe Skillz-Up jou energie geeft. 


Skillz Coaching

Wij vinden individuele groei en ontwikkeling cruciaal. Hierbij is goede coaching van belang, daarom is jouw persoonlijke coach er voor je om je te ondersteunen in dit proces. Maandelijks wordt je voortgang gemeten en besproken: wat gaat goed en wat kan nóg beter.