Het Skillz-Up DNA

Skillz-Up is opgericht vanuit het verlangen om mens en technologie te verenigen. Als enige mobiliteitspartner van Nederland die data-driven oplossingen biedt om werkgever en werknemer te verbinden, verzilveren wij jouw positie in de arbeidsmarkt. 

Skillz-Up wordt aangedreven door een ervaren en mensgericht management team. Dankzij onze achtergrond in detachering, organisatie- & persoonlijke ontwikkeling en onze affiniteit om te verbinden is Skillz-Up in staat om hoogopgeleide starters en professionals de kans te geven om verder te groeien. 

Meer lezen over onze propositie en wat we meten? Download hier onze beschrijving.

Het Skillz-Up DNA steunt op drie concrete pijlers.

Het Skillz-Up DNA steunt op drie concrete pijlers. 

Open

Allereerst is het voor ons belangrijk dat het voor iedereen in de schakel inzichtelijk is welke kosten en opbrengsten een opdracht of een dienst met zich meebrengt. Zo garanderen wij volledige openheid naar alle partijen.

Mensgericht

Mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Daarom kijken we naar wat jij wilt: op die manier matchen we jou aan passende werknemers of werkgevers. Het vertrouwen en de connectie tussen professional en starter die wij tot stand brengen levert duurzame relaties op.

Innovatie

Een groot deel van onze onderneming steunt op innovatie en technologie. Vernieuwende ideeën en unieke competenties staan daarom centraal in ons beleid. Data is de toekomst, en wij dragen graag bij aan deze toekomst.