Het Skillz-Up DNA

Wij halen het beste uit de ander en onszelf. Door je inzicht te geven in je talenten en je potentieel op basis van gesprekken en data. Door die ene werkplek te vinden of te creëren waar je kunt groeien. Gefaciliteerd door een uniek ecosysteem voor groei en ontwikkeling. Door bedrijven en teams data gedreven inzicht in skillz te geven.

Wij helpen mensen ontwikkelen in wie ze zijn.

Skillz-Up is opgericht door een ervaren en mensgericht management team. Dankzij onze achtergrond in detachering, organisatie- & persoonlijke ontwikkeling en onze affiniteit om te verbinden is Skillz-Up in staat om hoogopgeleide starters en professionals de kans te geven om verder te groeien. 

Onze kernwaarden vrijheid & autonomie, positiviteit, plezier hebben en ondernemerschap vertellen waar wij voor staan. Lees hieronder onze meer gedetailleerde beschrijving.

Skillz-Up is mede-initiator, samenwerkingspartner en ondersteuner van de stichting Iedereen een Meester. Hiermee leveren wij onze bijdrage in het onderwijs. Want juist die persoonlijke ontdekkingsreis kan niet vroeg genoeg starten. Onderaan deze pagina lees je meer over wat de stichting doet.

Het Skillz-Up DNA steunt op drie concrete pijlers. 


Vrijheid en autonomie 

Belangrijker randvoorwaarden om groei en ontwikkeling te stimuleren. Om te experimenteren. Om je dag in te delen zoals jij dat wilt. Om fysiek, emotioneel en mentaal in balans te zijn. Om datgene te doen wat het beste bij je past. De ruimte en vrijheid hebben om je mening te delen en je uit te spreken. Om jezelf te zijn. Om te verbinden 

Positiviteit

Wij brengen energie, enthousiasme en positiviteit in alles wat we doen. Geloven in het potentieel van de mens, het team of de organisatie. Zoeken nieuwe paden en wegen om onze doelen te realiseren. Positief zijn betekent niet het negeren van het negatieve. Het betekent het accepteren van en leren omgaan met het negatieve.Plezier hebben

De basis voor energie en positiviteit is plezier hebben in wat we doen. Lol hebben met elkaar. Genieten van je opdracht. Elkaar uitdagen om het beste uit de ander te halen.

Ondernemerschap

Het leven is een avontuur. Bij ons zijn we nieuwsgierig. In hoe dingen werken. In hoe we nieuwe uitdagingen het hoofd bieden. Die nieuwsgierigheid leidt tot actie, tot initiatief. Bij ons werken de backpackers. Zij die genieten van nieuwe contexten, nieuwe mensen en nieuwe uitdagingen. Om zo het beste uit zichzelf te halen. Over de grenzen van branches en ketens heen.

Iedereen een meester

“It takes a village to raise a child” is een Afrikaans spreekwoord waarmee wordt bedoeld dat een gehele gemeenschap nodig is om het kind te laten groeien en te ontwikkelen in een veilige en gezonde omgeving. “Iedereen een Meester” is de Nederlandse vertaling hiervan.
Nederland heeft veel mensen met een grote diversiteit aan kennis, talenten en kwaliteiten: iedereen is een Meester. Hoe zou het zijn als we onderwijs niet alleen overlaten aan de leerkrachten maar de aanwezige kennis en energie in de samenleving meer zouden kunnen inzetten om de leerkrachten te helpen en het in te zetten op de behoeften van kinderen en de scholen? Dan is er voor iedereen een Meester.

De druk op de leerkrachten neemt dan af, de aandacht voor leerlingen neemt toe en zo werken we samen aan een leer- en leefklimaat waar kinderen en daarmee onze samenleving zich op een positieve manier kan ontwikkelen. Zo kan iedereen een Meester worden.