Groeiplek voor Young Professional – Utrecht

Introductie

“Ik ben graag onderdeel van een groter geheel, waarin je met elkaar aan een doel kan werken. Ik werk voortdurend aan mijn persoonlijke ontwikkeling en breng energie in de werkomgeving. Het maximale halen uit mijzelf, maar vooral uit de ander, inspireert mij. Graag deel ik mijn ideeën, die het hogere doel dienen. Ik sta open voor feedback. Ik werk dan ook graag in een project omgeving, waarin ik tijdelijk en mogelijk langdurig mijn bijdrage mag leveren. Ik word graag uitgedaagd op complexe vraagstukken en ben gewend onder tijdsdruk te werken. Ik ben contactueel vaardig en weet voor de klant de vertaalslag te maken naar begrijpelijke taal.”

Organisatie

Samen met jou gaan we op zoek naar jouw groeiplek. Die plek waar jij je kan ontwikkelen en je carrière een boost geeft. Op zoek naar die steile leercurve. Skillz-Up heeft uitdagende opdrachten bij opdrachtgevers als de Belastingdienst, Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG), Gemeenten, UMC Utrecht, Rabobank en Insinger Gilissen.

Functie-eisen

Bij ons ligt de focus op wie je bent. Wij zoeken mensen met:

 • Een gezonde dosis enthousiasme en energie om jouw talenten en kwaliteiten verder te verkennen
 • De behoefte om in verschillende organisaties en teams te werken
 • Het lef om wie je bent en wat jouw potentieel is te ontdekken en je pad vorm te geven naar jouw meesterschap
 • De drang om het maximale uit jezelf en de ander te halen
 • Een afgeronde Master of Bachelor

Aanbod

 • Een 2-jarig programma waarin je jouw skillz en talenten gaat ontdekken en verder gaat ontwikkelen
 • Maximale uitdaging in verschillende opdrachten
 • Een persoonlijke sr. Coach die jou begeleid
 • Een persoonlijke leiderschap reis aan het begin van je carrière
 • Senior collega’s die je begeleiden tijdens je opdracht
 • En natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden

Inlichtingen

Meer weten? Bel ons op +31 30 24 96 141

Sollicitatie

We komen graag met je in gesprek! Solliciteren kan via onderstaande hyperlink.

[cx_apply_button]