Data-proven the best match

Bij Skillz-Up verbinden we mensen. Het klinkt simpel, maar hoe doen we dat? De eerste stap is om aan te wijzen welke skills het beste aansluiten bij jouw bedrijfscultuur en leiderschapsstijl. Dit is exact wat wij op basis van data in beeld kunnen brengen. Dankzij onze unieke tool krijg jij inzicht in jouw team. De tweede stap is om deze informatie zo overzichtelijk mogelijk te weergeven. Onze AI creëert daarom een persoonlijk profiel met alle informatie in je dashboard.

Data-driven mobility 

Er is een grote vraag naar talent vanuit de arbeidsmarkt, maar wij willen we af van de betekenis die het woord talent met zich meedraagt. Iedereen heeft namelijk talenten. Het belangrijkste wat wij doen is laten zien waar dat talent precies zit en hoe je dit het beste kunt inzetten. Door de data aan de kant van de werkgever te toetsen zijn we in staat om jouw profiel volledig te laten aansluiten op het team. Zo bouwt Skillz-Up mee aan jouw toekomst.

Streep door hokjes denken

Onze vragenlijst bestaat grotendeels uit open vragen. Denk hierbij aan vragen over je competenties, welke waarden en normen belangrijk voor je zijn en waar je een passie voor hebt. De data die we hiermee verzamelen wordt uiteindelijk omgezet in een overzichtelijk en uniek profiel.

Schaalbaar

Skillz-Up is inzetbaar op elke schaal. Of het nu gaat om 10 medewerkers, een volledige afdeling of je gehele bedrijf. Skillz-Up maakt het mogelijk.  

Baas over je data

Als je voor Skillz-Up kiest bepaal je zelf wat er met je data gebeurd. Jij kiest welke data je deelt en wie jouw persoonlijke informatie kan zien.  

Inzicht biedt groei

Reflecteren vormt de basis voor leren en is een doorlopend proces. Gedurende het programma bieden wij meerdere reflectiemomenten om het leerproces optimaal te bewandelen. Reflecteren geldt niet alleen van onze kant, ook jouw input kan bijdragen aan een succesvol Skillz-Up.

© Skillz-Up Tesselschadelaan 4, 3705AL Zeist KVK: 77730488

Website ontwikkelt door The Marketing Twins